keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pinkie Pie x2

 Tallistani löytyy siis tällä hetkellä 2 Pinkie Pie ponia, jotka molemmat ovat erilaisia.
Pinkie Pie on G3 poni, josta on julkaistu useita eri versioita. Pikaisesti laskettuna reippaasti yli kymmenen erilaista näitä Pinkieitä löytyy.  Tästä ponista on omat versionsa myös G3.5 ja G4 poneissa sekä myös Ponyvillenä.

Pinkie Pie V - Summer release with 3d symbols 2006
Ensimmäisenä esittelyssä meille jo aikaisemmin saapunut  Pinkie Pie V  vuodelta 2006. Tämän yksilön löysin itselleni Huuto.netistä, jonka kautta ensimmäisenä ponien keräilyä aloitinkin. Tällä viidennellä Pinkiellä on 3D-symboli vain toisella kyljellään ja kääntyvä pää.



Yllä lähikuvaa Pinkie vitosen kasvoista ja 3D-ilmapalloista.
Tämä poni on muuten siistissä kunnossa, mutta ainakin hännästä on joskus joku hieman leikellyt karvaa, kun häntä ei ole enään tasamittainen.

Pinkie Pie VII - Birthday Party Set Pony 2007
Seuraavana esittelyssä talliimme eilen muuttanut Pinkie Pie VII  vuodelta 2007.
Kuten huomaattekin niin tällä on aivan normaalit maalatut symbolit, jotka löytyvät vain toiselta puolelta ponia. Kyljellä nämä Pinkien ilmapallo symbolit ja etujalassa sininen henkarin kuva.


Pinkien 7. versiolla on hauskat pikkuiset pinkit sydämmet silmissä ja kaksivärinen harja tinseleillä varustettuna. Tämä yksilö on oikein siistissä kunnossa. Moni varmaan hoksasikin aikaisemmista kuvista että myös tuolla viidennellä Pinkiellä on tinseliä karvojen joukossa, mainittakoon nyt sekin vielä tässä.


Vertailun vuoksi vielä molemmat Pinkiet samassa kuvassa.
Kuten kuvasta näkee niin seiska on vitosta tummempi vartaloltaan ja toisin kuin vitosella, seiskalla on tosiaan kaksiväriset karvat.

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.