torstai 24. lokakuuta 2013

Kopio babyja

Tässä olisi nyt sitten esittelyssä niitä päivällä lupaamiani kopio baby poneja, jotka kolahtivat postilaatikkoon tänään. Kopio ponejahan en niin varsinaisesti keräile, mutta välillä kun tulee vastaan joku josta pidän niin täytyyhän se saada lauman jatkoksi ja nämä ihastuttavat babyt vaippoineen ovat jotain niin suloista.

Drink 'n Wet Baby kopiot
 Nämä saattavat olla Simban valmistamia poneja, mutta sata prosenttisen varma en ole.  Ainakin Simballa on tälläisiä saman näköisiä drink 'n wet babyja valikoimissaan ollut. Violetti baby ihan kivassa kunnossa, sinisellä hieman karvoja leikattu ja jonkin verran karheuttakin löytyy. Lisäksi hyvin pientä pintalikaa, joka mahdollisesti lähtee ihan pesemällä pois.

Simba - Zircus Baby pony 
Simban valmistama sirkus ponin vauva, joka ihan kivassa kunnossa. Ihan pientä likaa havaittavissa, kun tarkkaan syynää, mutta karvat ok kunnossa ja ilmeisesti ihan alkuperäisessä pituudessaan. Tämän äiti minulta löytyikin ennestään noista vanhoista lapsuuden poneista. Äiti tosin aika kärsinyt, kun osa karvoista irronnut, aika reippaasti leikattu ja erittäin paljon karheutta myöskin. Äiti poni ei siis missään kauneimmassa kunnossa, mutta nyt sai suloisen vauvansa kaverikseen.  Tätä babya minulla ei siis koskaan aikaisemmin ole ollut lainkaan. 

MLP G1 kopio baby
Kiinalainen Fancy Pants pony kopio jolla kauniit lasi silmät. My Little Ponylla on useampaa eri Fancy Pants baby pony mallia, joilla on jollakin kuvalla/kuviolla varustetut vaipat jalassaan. Tälle ei mitään virallista nimeä ole, kopio kun on, joten nimeän tämän vaikkapa Baby Appleksi.

Tässäpä nämä tänään saapuneet kopio babyt nyt sitten olisi.
Näiden mukana matkanneen Lanardi ponin esittelen ihan erikseen omassa postauksessaan, koska hoksasin etten ole täällä esitellyt vielä ollenkaan Lanardeja, joten teen siinä samalla sen Lanardi esittelyn.


Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.