sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Päivityksiä ja Merry Treat pesun jäljiltä

Nyt on blogia muokkailtu ja päivitelty aika paljon.
Lisätty sivuja, kääntäjä, yhteystiedot ja mm want listiin lisäilty kaipailemiani poneja.
Tuossa want listin tekemisessä on kyllä ihan järkyttävä homma näin alussa, kun ei noita ponejakaan ole itsellä kuin ihan muutama ja puuttuvia poneja löytyy aivan älyttömät määrät. Toisin sanoen listoilta puuttuu edelleen erittäin paljon poneja, joita minulla ei vielä ole lainkaan, mutta lisäilen sinne noita puuttuvia pikku hiljaa.

Eilisessä postauksessani esiintynyt erittäin kärsinyt Merry Treat joulu poni on nyt ollut puhdistuksessa. Tällä hetkellä tilanne on sellainen että punaiset jäljet sain kokonaan poistettua ja aika suuren osan myös siitä mustasta väristä, jolla poni on joskus aikoinaan "maalattu". Jonkin verran tuosta mustasta on vielä jäljellä harmaana sävynä ponissa, varsinkin sen päässä.

Eilen ilalla otettu kuva ensimmäisen puhdistuksen jälkeen. Tässä huomaa jo eron ensimmäisiin kuviin ja toisen käsittelyn jälkeen ponista tuli vielä hieman vaaleampi vaikka täysin tuo harmaa ei vielä lähtenyt.

Eilen siskolta kyselinkin mitä tahtoo tälle tehtävän ja kehui tuunavansa sen itse sitten jos siltä tuntuu, joten minä en lähde sille nyt mitään sen suurempaa tekemään tämän puhdistuksen jälkeen. Ainoa mitä ajattelin vielä tehdä on harjan ja hännän hoitaminen.

Ehkäpä jos sisko tämän tuunaa joskus niin voisin saada lainata häneltä kuvaa ponista tuunauksen jälkeen..
Vai miten on siskoni??


Mutta nyt jatkamaan ponin hoitoa.

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-



5 kommenttia:

  1. En ees tiennyt et joku näitä keräilee :D Meillä makaa kotona ihan joutilaina salkullinen näitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, näitäkin joku keräilee :D Voi että, mulle saa kyllä lahjottaa, ilomielin otan vastaan kaikki mitä löytyy :P
      Jos haluat poneistas luopua niin laita ihmeessä mailia tuleen mulle tohon yhteystieto lootassa olevaan osotteeseen niin katsotaan mitä voidaan asialle tehdä :)

      Poista
  2. Vaatii täydellisen keskittymisen lukea tekstiä tuolla fonttiväri -yhdistelmällä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sit sovi sun silmille nää värit... Ite nään oikein hyvin lukea näilläkin väreillä.

      Poista
    2. varmaan hyvin paljon riippuu näytön asetuksistakin kuinka hyvin noi lilat toisistaan erottuvat, tai jos jostain kännystä ym yrittää tihrustaa. Ja tottakai jos mie tohon poniin saan kehiteltyä jonkin hianon maalauksen näiden omien monster tuunausteni välissä niin saat kyl kuvaa sit. :)

      Poista

Ponit kiittävät kommenteista.