torstai 13. helmikuuta 2014

Ärsyttävä automaattinen crhomen suomentaja....

Joo elikkäs olin tekemässä ihan pikaisesti pientä päivitystä tuonne owned listaan enkä sitten sitä tekstiä muokatessani huomannut, että tämä hemmetin chrome käänsi puolet noista ponien nimistä suomeksi ja menin sitten tyytyväisin mielin tallentamaan päivitykset.  No tämän jälkeen sitten aloin katsomaan että mitä ihmettä tuolla listalla oikein lukee, kun ponien nimet on aivan mitä sattuu.

Eipä siinä sitten mitään, mutta en pysty enään palauttamaan sitä sivua siihen mitä se oli ennen näiden viimeisten päivitysten tallentamista, joten nyt joudun korjaamaan JOKAISEN osittain suomennetun ponin nimen tuolta aivan erikseen.  Juuri tähän hetkeen mulla ei riitä siihen operaatioon kärsivällisyys, joten hyvät lukijani saatte nyt kärsiä erittäin hauskoista käännöksistä owned sivulla.


Olin siis alunperin lisäämässä tuonne G3 ponien listalle mukaan päivitetyt tiedot meidän Breezie poneista, joita saapui tänään lisää ja sama homma G3 Styling ponien kohdalla, joista saatiin myöskin oma sarjansa täyteen.


Tuo ihana käännöskommellus korjataan kyllä jossain vaiheessa, mutta en lupaa mitään että koska tämä tapahtuu.

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.