maanantai 10. helmikuuta 2014

Babyja, babyja

Tällä kertaa jatketaan ponilauman uusien jäsenten esittelemistä näillä porukan baby poneilla. Tuosta läjästä onkin jo esitelty omissa postauksissaan Big Brotherit ja pikkuiset Wingerti.

Muistin virkistämiseksi näiden kanssa samassa porukassa saapuivat seuraavat ponit:

Flurry - Windy Wing Ponies 1988 
High Flyer - Summer Wing Ponies 1988 
Merry Treat - Individual Ponies 1984
Pretty Vision - Brush 'n Grow Ponies 1983 
Beautiful Bows - Hair-Do Ponies 1987
Floater - Magic Message Ponies 1985
Chief - Big Brother Ponies 1987
Salty - Big Brother Ponies 1987 
Gypsy (HK) - Alternate Adult Ponies 1984
Tiptoes - Ballerina Ponies 1989
Hip Hop - International - Rollerskate Ponies 1992 
Bright Eyes - Twinkle Eyed Ponies 1987 

Lihavoidut ollaan esitelty parissa edellisessä postauksessa, jotka löydät Brotherit täältä ja Wingerit täältä.

Splosh - Seaside Baby Ponies 1984

Erikoinen baby poni, joka kuuluu kolmen erilaisien meriaiheisen baby ponin sarjaan. Muita sarjaan kuuluvia poneja meiltä ei vielä toistaiseksi löydy, mutta toivottavasti vielä joskus saadaan nekin meidän talliimme.  Toisessa takajalassa on aivan alhaalla pieni kuluma keltaisessa maalissa ja joku on tämän kanssa joskus leikkinyt parturia ja napsaissut karvoja lyhyemmiksi yllättävän tasaisesti. Muuten aika hyvässä kunnossa.

Fleecy - Baby Ponies 1984
 Suloinen baby poni, jonka ainoana vikana löytyy pientä pintalikaa, joka taas hoituu ihan perus pesulla. Ei siis mitään moitittavaa tässä söpöläisessä. Myyjä epäili että saattaisi olla karvoja leikattu, mutta itse ponia tarkkaan tutkiessani en tälläistä havainnut.
Fleecy on niitä harvoja pikkuisia joilla on ollut aivan oma erityinen ystävänsä, joka on Fleecyn kanssa yhtä suloinen Baby Woolly lammas. Näitä babyja on ollut muutama, joiden mukana on tullut tuollainen oma ystävänsä ja näitä ystäviä onkin kutsuttu Pony Friends nimityksellä. 

(Christmas) Baby Stockings - Mail Order Ponies 1984
 Vain postimyyntinä aikoinaan myyty baby poni, jolle Hasbro ei ole alunperin antanut omaa nimeä lainkaan vaan hänestä on yleisesti puhuttu vain Christmas Babyna. Myöhemmin kuitenkin keräilijöiden keskuudessa tätä nimetöntä pikkuista alettiin kutsua Baby Stockings nimellä, koska tällä oleva symboli muistuttaa erään aikuisen jouluponi Stockings:n symbolia.

Tämä pikkuinen neitokainen on myöskin oikein hyvässä kunnossa vaikka karvat ovatkin hieman sotkuiset, mutta siitä selvitään hyvinkin helpolla siistimis operaariolla. Oikein tyytyväinen olen siis tähän pikkuiseen.

Tootsie - Teeny Tiny Baby Ponies 1989

  Suloinen Tootsie kuuluu näihin erikoisen pieniin baby poneihin, jotka onkin nimetty Teeny Tiny nimellä. Tootsie on myöskin kaksonen jota on siis alunperin myyty kaupoissa kaksosensa Bootsien kanssa. Näitä kaksosia on useita erilaisia jotka ovat aina lähes identtiset oman kaksosensa kanssa. Tootsien ja Bootsien erottaa siitä että Tootsiella poskessa oleva pieni symboli on Bootsiella vasemmassa etujalassa. 

Tämä meille muuttanut suloinen Tootsie on yleisesti ottaen siistissä kunnossa. Karvat hieman pörröllä ja niskasta puuttuu yhden blugin verran harjaa. Tämän lisäksi kaulassa on aivan pieni kuulakärkikynän jälki, jonka toivon mukaan saan vielä häivytettyä näkymättömiin. Meiltä löytyy ennestään yksi tälläinen Teeny Tiny kaksosvauva nimeltään Rattles. 

Kummallekkaan ei meiltä löydy tuota omaa kaksoissisartaan, joten jos jostain löytyy ylimääräisenä niin meiltä löytyy hyvä koti.



Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.