sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pikkuiset Wingerit Flurry & High Flyer

Edellisessä postauksessa kerroinkin meille saapuneesta isosta G1 ponilaumasta jossa kerroin myös kaikki meille tuolloin saapuneet ponit ja aloitin esittelyn BB-poneista. Tuon edellisen postauksen löydät täältä! Nyt jatketaan tuon lauman esittelyä näillä pikkuisilla Wingereillä, joilta löytyy irrotettavat perhosen siipiä muistuttavat ohuet muovi siivet. 

Nämä Wingerit ovat samaa kokoluokkaa kuin mitkä tahansa normaalit baby ponit. Saman tyylisiä poneja on myös hieman isomman kokoisia, joita taas kutsutaan omalla nimellään Fluttereiksi. Fluttereita meiltä löytyy myöskin muutama, mutta niistä lisää erikseen. Harmillista näissä tämän sarjan poneissa on se että niitä on hyvin hankala löytää ehjillä siivillä ja hyvä jos löytyy koko siipiä ollenkaan.


Flurry - Windy Wing Ponies 1988

Pesun tarpeessa oleva ikäisekseen hyväkuntoinen pikku wingeri. Karvoja saatettu hieman lyhentää ja harja ollut laineista päätelleen ilmeisesti joskus letillä. Tälle söpöläiselle itseasiassa sopii ihan kivasti tuollaiset hennot laineet. Symbolit siistit ja siivet täysin ehjät. Kaikinpuolin ihan kivassa kunnossa vaikka ehkä leikelty onkin. Kaulassa niskan puolella pieni liima jälki, joten pää on ilmeisemminkin joskus irrotettu.

High Flyer - Summer Wing Ponies 1988

Tämä oli koko poni satsin ainoa poni, josta löysin enemmän vikaa mitä myyjä oli kertonut. 
Häntä nimittäin vaikka täyspitkältä äkkiseltään näyttääkin niin se on osittain lyhennetty noin puolesta välistä häntää. Ei siis ole kokonaan täysi pitkä häntä tällä kaverilla. Kuten jo kerroin näillä on usein kärsineet siivet, jos on siipiä ollenkaan ja niin on tämänkin yksilön kohdalla. Siivet ovat muuten ehjät, mutta toisesta siivestä on kuviopinta kulunut osittain pois.

High Flyer on itseasiassa ensimmäinen koskaan omistamani tämän mallin poni ja tämä ei siis ole ainoa yksilö tallissamme. Ensimmäinen hankkimani yksilö onkin hieman paremmassa kunnossa kuin tämä, sillä nimittäin on täyspitkät silkkiset karvat ja täysin ehjät siivet. En siis olisi tätä välttämättä tarvinnut kokoelmiini vaan otin tämän noiden muiden mukana, koska tämän sai mukavasti edulliseen hintaan samassa paketissa. Älkääkä nyt kukaan käsittäkö väärin, en ole milläänlailla pettynyt tai katkera tämänyksilön hännästä löytyneen extra vian takia.

Täytyy se vielä sanoa että High Flyerissa tykkään jotenkin erityisesti tuosta sudenkorento symbolista, joka löytyy myöskin ponin otsasta. Voisin joskus esitellä vertailun vuoksi sen omistamani parempi kuntoisenkin version tästä ponista. 


Palaillaan näihin paketin poneihin jälleen seuraavassa postauksessa =)


Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.