keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tässä viimeiset

Laitetaanpa taas heti alkuunsa tähän muistin virkistykseksi tuo lista niistä muista paketissa tulleista poneista, joista nämä tämän kertaiset ponit ovatkin viimeiset esiteltävät ponit. Pääset lukemaan lisää noista muista jo esitellyistä poneista nimiä klikkailemalla.


 Floater kuuluu kuuden ponin Magic Message ponien sarjaan joiden erikoisuutena on lämmön vaikutuksesta muuttuvat symbolit. Tämän sarjan lisäksi on tehty kolme erilaista Nurse ponia, joilla on vastaava magic message ominaisuus. Meillä ei ole koskaan aikaisemmin tälläistä ponia ollut, joten tämä onkin nyt sitten tallimme ihka ensimmäinen Magic Message.  Vielä en ole testannut toimiiko symboli edelleen vai ei, mutta ainakin muuten oikein siistissä kunnossa oleva poni, jonka ainoana vikana on silmän alta löytyvä pieni piste.

Beautiful Bows - Hair-Do Ponies 1987

Hair-Do poneja on olemassa kolme erilaista ja toistaiseksi tämä on niistä ainoa, jonka omistan. Sarjana siis erittäin pieni ja näille poneille ominaista on hännässä ja harjassa olevat taivuteltavat koriste "rautalangat", joilla hiuksista saa tehtyä kaikenlaisia sykeröitä. Toinen yhteinen ominaisuus näille on tuo aivan ihastuttava metallihohto väri. Tässä yksilössä ei mitään moitittavaa.

Gypsy (HK) - Alternate Adult Ponies 1984

Vain Euroopassa myyty poni josta on olemassa perus version lisäksi myös mail order versionsa. En ole vielä päässyt selvyyteen eroavatko nämä kaksi versiota jotenkin toisistaan vai eivät. Mikäli joku tietää niin saa ihmeessä kertoa jos niillä joku ero on. Pientä pintalikaa lukuunottamatta kivassa kunnossa oleva poni, jonka glitter symbolitkin ovat pysyneet yllättävän hyvänä. Glitterit nimittäin kuluvat hyvin helposti pesussa ja varsinkin lasten leikeissä.

Tiptoes - Ballerina Ponies 1989
Ballerina ponit ovat neljän ponin sarja josta jokaiselle ballerinalle on myöhemmin julkaistu oma baby poninsa. Baby Ballerinat mukaan luettuna näitä on siis kaikkiaan 8 erilaista ballerina ponia. Nuo baby versiot meiltä löytyy kaikki neljä erilaista, mutta näistä aikuisista tämä Tiptoes on toistaiseksi ainoa omistamani.  Kuvassa esiintyvä hiuskoriste ei ole tämän ponin oma, mutta sopii tälle oikein kivasti.
Kaikinpuolin oikein nätti ballerina poni ja hyvin pientä pesuntarvetta lukuunottamatta erittäin hyvässä kunnossa.

Bright Eyes - Twinkle Eyed Ponies 1987 
Ensimmäinen omistamani Twinkle Eyed poni kuuluu viiden ponin sarjaan, jonka lisäksi näitä on tehty vielä toinen 9 ponin sarja. Mielestäni tämä on oikein kivan näköinen poni vaikkakin juuri tämä kyseinen yksilö on hieman kärsinyt matkansa varrella. Timantti silmissä pientä kulumaa, kuten myös symboleissa. Tämän lisäksi harjaa on saksittu niskasta lyhyemmäksi ja löytyy tältä hienoinen asento virhekkin, joka hankaloittaa ponin itsekseen pystyssä pysymistä.  Nuo asento virheet tosin ovat usein suhteellisen helposti korjattavissa.


Tässäpä ne nyt sitten olivatkin kaikki niin että eikun jälleen seuraavaan kertaan =)


Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.