perjantai 14. helmikuuta 2014

G1 Custom pegasukset


Tällä kertaa esittelyssä G1 Custom pari johon kuuluu pegasus tamma ja tälle oma baby.
Eivät ole minun tekemiäni, enkä tiedä kuka nämä on tehnyt, kun edellinenkin omistaja oli nämä joltain tälläisenään ostanut. Omia nimiään näillä ei vielä toistaiseksi ole olemassa, mutta tarkoitus olisi jossain vaiheessa näille sopivat nimet keksiä. Saa toki ehdottaa, jos tulee jotain sopivia nimiä mieleen.


Mamma poni on luultavasti customoitu Wave Runner nimisestä ponista. Maalin alta hieman kuultaa saman sävyistä pinkkiä, kavion pohjasta löytyvä vuosilukikin täsmää Runneriin, kuten myös ponin asento. Symbolina tällä on kultaiset shamppanja pullo ja -lasit. Violetin perusvärin päälle on levitetty sinistä glitteriä ympäri ponia ja karvat laitettu silkkisestä kullan värisestä karvasta.


Samoilla väreillä toteutettu baby poni, jolla symboleina kultaiset skumppalasit. Symbolit kummallakin ponilla hieman suttuiset ja maaleissa hieman epätasaisuutta. Tällä babyllä lisäksi silmissä kulumaa ja toisesta korvasta on lähtenyt pieni palanen maalia kokonaan pois. Luulisin että tämä on tehty Baby Mischief ponista. Vuosiluku kaviossa ja ponin asento täsmäisi tuohon poniin. Joku ehkä huomasikin että tällä babyllä on eriväriset silmät kuin äidillään.


Loppuun vielä söpö yhteiskuva äidistä vauvansa kanssa.
Mielestäni kivan näköinen pari, vaikka pikkuvikoja löytyykin.

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.