tiistai 11. helmikuuta 2014

Posey Pose

Ja jälleen jatketaan niiden usien ponieni esittelyä tällä kertaa näillä posey pose poneilla, joita tuossa satsissa oli kolme erilaista ja kaikki kolme vielä eri sarjoihin kuuluvia kavereita.

Tässä taas muistin virkistykseksi tuo lista niistä muista paketissa tulleista poneista, joista jo esitellyistä pääset lukemaan lisää nimiä klikkailemalla. Aiemmin esitellyt siis lihavoituina ja linkitettyinä.

Beautiful Bows - Hair-Do Ponies 1987
Floater - Magic Message Ponies 1985
Gypsy (HK) - Alternate Adult Ponies 1984
Tiptoes - Ballerina Ponies 1989
Bright Eyes - Twinkle Eyed Ponies 1987 


Hip Hop - International - Rollerskate Ponies 1992 
 Kaunis Hip Hop neitokainen, joka on siinä mielessä harvinainen tapaus että siltä löytyy edelleen kaikki renkaat, jotka ovat myöskin kaikki ehjiä. Rollerskate poneja on nimittäin aika hankala löytää hyvä kuntoisina kaikilla pyörillä. Tämän ainoa vika onkin hivenen lyhennetty häntä, joka kuitenkin saksimisesta huolimatta on aika siistin näköinen.
Rollerskate ponit on julkaistu ainoastaan kolmen erilaisen ponin sarjana, joista ainoastaan yhdestä on tehty oma versionsa myös ilman rullaluistimia. Itseltäni löytyy tähän sarjaan myös Melody niminen poni, jolta kuten tavallista puuttuu osa pyöristä. 

Merry Treat - Individual Ponies 1984
 Oikein kaunis joulu poni, josta on julkaistu myös oma mail order versionsa. Joulu poneilla ei ole varsinaisesti aivan omaa sarjaansa, vaikka näitä onkin useampaa erilaista mallia. Erilaiset jouluponit on julkaistu eri vuosina omina yksittäisin poneina.
Merry Treat kuuluu lapsuudestani minulle tuttuihin poneihin, kun siskollani tälläinen poni sattui olemaan ja joku saattaa vielä muistaakkin tämän kyseisen yksilön täältä blogistani. Jos joku ei sitä muista tai tiedä niin täältä se löytyy.  Tämä minun uusi ihan oma yksilöni on huomattavasti paremmassa kunnossa ja itseasiassa aika täydellisessä kunnossa. Ainostaan pientä pesua ja harjausta kaipaa.


Pretty Vision - Brush 'n Grow Ponies 1983 
Tämä kaunokainen taas kuuluu kuuden Brush 'n Grow ponin sarjaan, joista omistan ennestään yhden ponin. Tuota toista omistamaani tämän sarjan ponia ei ole täällä vielä ollenkaan esitelty.  Saman tyylisiä poneja julkaistiin myös seuraavana vuonna neljän ponin sarja, joten kaikkiaan näitä vastaavia kavereita on tehty kymmenen erilaista.
Hyvin pieniä vikoja lukuunottamatta siistissä kunnossa oleva yksilö. Toisessa lonkassa pieni naarmu, hieman kulumaa symboleissa sekä pari pientä punaista pistettä löytyy tästä neitokaisesta. Suurin vika tässä yksilössä on se ettei mekanismi toimi. Pää kyllä liikkuu, muttei pyöri täyttä ympyrää ja kelaa häntää sisään niinkuin sen kuuluisi tehdä.  Nämä Brush 'n Grow ponit nimittäin toimivat siten että päätä pyörittämällä häntä kelautuu ponin sisään, jonka seurauksena tietenkin lyhenee ja hännästä vetämällä tulee häntä taas ulos täyteen mittaansa.


Lisää poneja jälleen ensi kerralla.

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.