lauantai 19. lokakuuta 2013

Paljon kärsinyt Merry Treat Jouluponi

 Tämähän on siis G1 Merry Treat - Individual Ponies 1984
Joskus niin kaunis poni on ehtinyt kokea suuria muutoksia lähes 30-vuotisen elämänsä aikana ja muuttunut hyvinkin paljon alkuperäisestä ulkomuodostaan.  Tämä on yksi alkuperäisen kokoelmani poneja, jotka siis kulkeneet mukana sieltä lapsuudesta saakka ja tämä kuului siskoni suosikkeihin.



Kuten sivuprofiili kuvista näkee niin kuviot ovat hukkuneet olemattomiin, häntä sekä harja leikelty lyhyemmiksi, ponia väritetty mustaksi ja silmät piirretty uusiksi, kun ne ovat mustan värin epätoivoisen poistoyrityksen jäljiltä menettäneet alkuperäiset maalinsa. Lisäksi toiseen kylkeen on tullut punaisia jälkiä, joiden alkuperä on minulle täysi mysteeri.

Tämä poni oli enimmäkseen siskoni leikeissä ja nyt olisikin tarkoitus häneltä kysellä tahtooko hän tämän itselleen vai pidänkö minä tämän jatkossakin omien ponieni joukossa. Sisko antoi tälle tosiaan joskus aikoinaan kokonaan uuden värityksen ja "maalasi" ponin kokonaan valkoisesta mustaksi.


Nyt olisikin sitten tarkoituksena yrittää saada tämä muutoksia paljon kokenut poni jälleen valkoiseksi ja aloitinkin tänään pesuoperaation tämän kanssa. Nyt se on tuolla vessassa odottelemassa seuraavan vaiheen alkamista.  Mikäli saan tämän ponin vielä joskus parempaan kuntoon niin tulen sitä sitten erikseen esittelemään tänne. Vinkkejä otetaan vastaan ja  pitäkää peukkuja!

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.