keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tutti Frutti & NBBE Cuddles

Tutti Frutti - International Playset Ponies 1984
Tutti Frutti ei kuulu varsinaisesti mihinkään sarjaan vaan on tehty omana yksittäisenä lelusettinään, jonka mukana on tullut erilaisia juhlatarvikkeita. Tootsie Posella on tehty myös yksi lapsuuteni suosikkiponeista, Snowflake, joka löytyy myöskin kokoelmistani. Tämä minun omistamani Tutti Frutti kaipaisi hieman pesua ja harjausta, mutta on muuten ihan mukavassa kunnossa leikattua otsatukkaa lukuunottamatta.

Baby Cuddles - NBBE 1985
NBBE Cuddlesin lisäksi kolme muuta baby ponia on tehty tässä samassa posessa, jolle tämä on antanut nimensä Baby NBBE Cuddles Pose. Meiltä löytyykin tämä ko versio kahtena kappaleena, joista toiselle on leikattu tyylikäs irokeesi ja tämä tällä kertaa esittelyssä oleva on saanut jostain karvoihinsa erittäin mielenkiintoista oranssihtavaa väriä. Hieman likainenkin tämä, joten kaipaa ehdottomasti kunnon pesua ja karvojen siistimistä. Muuten oikein söpö kaveri, joka oli lapsuudessani yksi pikkusiskoni suosikkeja.

Kunhan saan tämän kaverin pestyä niin koitan tehdä jossain vaiheessa esittelyn näistä kummastakin omistamastani NBBE Cuddlesista yhdessä. Meiltä löytyy muuten tämän version lisäksi myöskin Cuddlesin Drink 'n Wet versio, joka myöskin vielä esittelemättä.

Palataan näihin vielä jossain vaiheessa myöhemmin.

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ponit kiittävät kommenteista.